Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Buildu na Olaf/Nasus.

SmerfikXDD

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam userów,

Szukam dobrego buildu na Olafa, kupiłem go ostatnio bo kumpel mówił że to świetna postać. Duzo zadaje Skillami a także bierze dużo z broni. Poda ktoś jakiś Dobry ??

I jeśli Ktoś zna dobry też na Nasusa to proszę o podanie w komentarzach.

Dziękuje z góry .. :)

Requake.

Specjalista
Opublikowano

Okej solomida widzę ktoś podał, ale podam MÓJ build którego praktycznie na każdym offtanku używam . Buty - Frozen Mallet - Warmog - Atma - item pod tanka :) I po prostu jesteś nie do zniszczenia a dmg i tak robisz . Polecam grać na solo top olafem strasznie dobry solo toper według mnie ! Pierw daje Q potem E znów Q i E potem można dać w W i Ultimate maxujemy pierw Q potem E na końcu W .

Ja z takim buildem trynde i jakiegoś ad carry cisnąłem sam .

giphy.gif

Opublikowano

Nie patrzę na te poradniki.

1. doran's shield

2. frozen malet

3. infinity

4. warmog

5. atma

6. bloodthrister

46594938.png

Gram w League of Legends. Z chęcią doradzę w sprawie grania, buildów.

Pomogłem? Daj lubię to!

Opublikowano

Olaf ma bdb. dmg ze skilli, na niego to lodowy młot ( +700 pz, 20 do ataku ) i później phantoma, infinity i buty berki, ale to na początku.

nie ten build, to na talona miałem.

Nasus offtank, Tabi ninja ( butki ), trinity force, później to coś co ma 76 odp. na magie itp. i potem plemienną zbroje. na końcu coś do obrażeń i AP.

Opublikowano

@up Kretynie jak nie wiesz to nie pisz. Bez obrazy, epitet wziąłem z twojego podpisu.

Na olafa build taki jak podał SrelumPolelum lecz wyeliminował bym numer 3, a mianowicie: infinity. Nie opłaca się, olaf to offtank, 4k golda w plecy.

Opublikowano

Olaf ma bdb. dmg ze skilli, na niego to lodowy młot ( +700 pz, 20 do ataku ) i później phantoma, infinity i buty berki, ale to na początku.

Nasus offtank, Tabi ninja ( butki ), trinity force, później to coś co ma 76 odp. na magie itp. i potem plemienną zbroje. na końcu coś do obrażeń i AP.

Smiesznie zrobiony build i jezeli ty z takim grasz to wspolczuje Twojej druzynie.

Offtanki to offtanki, nie potrzebuja duzo szybkosci ataku a napewno nie krytyka. Survi, survi ale bez przesady nigdy nie robi sie pod full tanka. Troche tego, troche tamtego na koniec wyjdzie, ze takim nasusem jestes niezniszczalny a dmg masz z Q wieksze niz caster.

V2tsZWpPX19fZXV3X19fNTQ2X19fTlVMTF9fXzNfX18xMDBfX19Qb2xhbmQucG5nX19fNF9fXzNfX18wMDAwMDBfX19zb2xv.png
Opublikowano

nie ten build, to na talona miałem.

Konkretne rashować TF na nasusa konkretnen (to sarkazm - sprawdzicie znaczenie w google). Ja buduje rabadona lich bane + detfajer graspa.

Opublikowano

Gralem olafem ostatnio to niezłe buły ze skilli wchodza, a nasusem to skillem na Q walilem po 600+ . Marock dzięki za build bardzo dobry na nasusa jest. Polecam go wszystkim którzy graja Nasusem :)

Requake.

Opublikowano

Ja osobiście używam na Olafa takie builda:

1. Bersekerki

2. Warmog

3. Atma

4. Frozen Mallet

5. Thornmail

6. Zależy albo jeszcze jednego warmoga albo

bloodthrister'a

35205.jpg

6560.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...